Hut- och harmlöst från Larko

Tillbaka i vardagen?

Posted on: 8 11 2005

Sedan mitt förra inlägg har det hänt en del och kanske ändå inte så mycket. Konferensen på måndagen var väldigt givande. Det presenterades synpunkter på upphovsrätten i ett koncentrerat format. Många av detaljerna var såna som man aldrig kommit att tänka på.

Då jag satte på min mobil efteråt, fanns det ett textmeddelande där från Linda Line. Min bärplan på följande dag var inställd och jag ombeddes ringa upp, vilket jag också gjorde. Det visade sig att man hade inställt samtliga avseglingar för tisdagen, men jag skulle kunna åka över med Tallinks katamarin på Linda Lines bekostnad.

Det här var dåliga nyheter. Tallink seglar ju till Västra hamnen i Helsingfors, där det är mycket besvärligt att ta mig hem till precis den motsatta sidan av staden. Dessutom skulle jag vara framme lite senare än planerat.

Jag var lite väl nervös under tisdagen, då jag var bekymrad om att ta mig hem. Det är kanske därför som jag kom att överdriva med förfriskningar. Detta ledde till att jag nog var berusad väl framme i Helsingfors, men inte mer än att jag ansåg mig tryggt kunna åka hem.

Det ansåg emellertid inte polisen. Man insisterade med att jag skulle övernatta hos dem. Detta i sin tur ledde till att jag nyktrade till, men inte mer än att jag var mycket bakfull när väl utsläppt. Hade jag fått åka hem, hade jag kunnat medicera mig lagom för att må bättre på onsdagsmorgonen.

Nu behövde jag emellertid drastiska åtgärder för att återställa mig. Vilket i sin tur ledde till att det som annars skulle slutat under onsdagen fortsatte några dagar till. Det är sånt som händer ibland, men lyckligtvis inte ofta.

Jag mådde väldigt dåligt i söndags och i går. Jag har inte öppnat datorn sen i söndags, vilket ledde till att jag f.n. har 56 meijls i min inbox. Just nu håller jag på med att bearbeta dem.

Men jag håller på med att återvända till vardagen. Jag hoppas kunna skriva något vettigare senare i kväll. D.v.s. efter att ha besvarat min e-post.

original

—–

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Skyltar

Arkiv

RSS Mina senaste inlägg

  • Ett fel har uppstått; flödet är troligen nere. Försök på nytt senare.

Jag twittrar

RSS Blogroll skandinavisk

  • Ett fel har uppstått; flödet är troligen nere. Försök på nytt senare.

RSS Blogroll English

  • Ett fel har uppstått; flödet är troligen nere. Försök på nytt senare.
Annonser
%d bloggare gillar detta: